• 1398/12/05 - 09:14
  • تعداد بازدید : 960
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشکی در خصوص نگهداری ماهی قرمزرا جدی بگیرید

  • ماهیان قرمز می توانند ناقل انواع عفونت ها، التهاب گوارشی و سل پوستی باشند، بنابراین رعایت ضوابط بهداشتی در حین نگهداری آنها الزامی است.
  • ماهی قرمز باید دارای ظاهر سالم، تحرک مناسب و شنای متعادل باشد
  • از خرید ماهیانی که دارای باله های خورده شده، لکه های سفید یا قرمز در بدن و یا دارای چشم بیرون زده هستند، خودداری فرمایید.
  • شستشوی کامل دستها با آب و صابون، بعد از هر بار دست زدن به آب ماهیان  زینتی الزامیست.
  • جلوگیری از دست زدن کودکان به ماهی یا آب تنگ نگهداری ماهیان
  • شستشوی دوره ای آکواریوم و تنگ آب و ضدعفونی و گندزدایی آنها ضروری است
  • برای نگهداری هر ماهی یک لیتر آب نیاز است
  • به منظور کلر زدایی آب ماهیان ، آب را ۲۴ساعت قبل از استفاده در ظرف دهان گشاد نگهداری نمایید
  • غذای ماهی را در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری نمایید
  • لاک پشت های گوش قرمز از گونه‌های بسیار مهاجم لاکپشت ها و ناقل بیماری سالمونلا هستند; عرضه و نگهداری آنها ممنوع است

روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان ایلام

  • گروه خبری : شهرستان,دهلران,آبدانان,دره شهر,بدره,ملکشاهی,مهران,ایلام,سیروان,ایوان,چردوال,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 249755
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید