• 1403/05/17 - 08:11
  • تعداد بازدید : 82
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیر کل دامپزشکی استان ایلام :آغاز فعالیت ۳۰ اکیپ دامپزشکی همزمان با ایام اربعین در استان ایلام

مدیر کل دامپزشکی استان ایلام از آغاز فعالیت ۳۰ اکیپ دامپزشکی همزمان با ایام اربعین در استان ایلام خبر داد و گفت: دامپزشکی با تمامی توان در راستای سلامت مردم گام برخواهد داشت

.به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، دکتر یونس احمدی اظهار کرد: با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و افزایش تردد زوار امام حسین (ع) در شهرستانهای استان و پایانه مرزی مهران، به منظور افزایش و تشدید نظارت های بهداشتی،۱۶ اکیپ ثابت و۱۴ اکیپ سیار از روز سه شنبه ۱۵  مردادماه مصادف با اول ماه صفر  کار خود را شروع کرده اند.
 
وی تصریح کرد:  این طرح نظارتی حسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی و با تشکیل کارگروه های استانی و شهرستانی ویژه نظارت ایام اربعین و همچنین حکم  استاندار محترم ایلام مبنی بر مسئولیت کمیته نظارت بر بهداشت مواد پروتئینی و فرآورده های خام دامی در کمیته استانی اربعین استان ایلام  توسط  دامپزشکی استان  در جهت اقدامات ویژه طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه اربعین و به منظور نظارت بیشتر و فشرده از مواکب و رستوران‌های سرراهی و مراکز طبخ غذا برای زائرین و … راه اندازی شده است.
 
دکتر احمدی عنوان کرد:  از اهداف مهم این طرح حفظ سلامت مصرف کنندگان و زائرین عزیز، تامین بهداشت عمومی و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی دامپزشکی و نظارت  بهداشتی به منظور جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام می باشد
 
وی گفت:  کشتار دام‌های آلوده و در شرایط غیر بهداشتی و بدون نظارت دامپزشکی احتمال شیوع بیماری‌های تب کریمه کنگو، تب مالت و سیاه زخم را افزایش می‌دهد.
 
 مدیر کل دامپزشکی استان ایلام اضافه کرد: رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی در موکب‌های اربعین تأثیر زیادی در جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک دارد، کشتار خارج از نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی موجب به خطر افتادن جان شهروندان و زوار می‌شود.
 
وی گفت:  ذبح دام در منازل و معابر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، چرا که این اقدام می‌تواند منجر به آلودگی محیط و افزایش شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و بویژه با توجه به گرمای هوا سبب شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شود.
 
دکتر احمدی بیان کرد: تاکید بر این است هم استانی های عزیز و کلیه‌ی مواکب، گوشت نذری خود را از کشتارگاه‌های دام و یا مراکز موقت کشتار که تحت نظر و بازرسی دامپزشکی هستند تهیه کنند.و اگر از گوشت قرمز و  مرغ  منجمد استفاده می نمایند رعایت اخذ گواهی حمل بهداشتی قرنطینه دامپزشکی و حفظ زنجیره سرد  حتما رعایت گردد.
 
 
وی بیان کرد:  شهروندان عزیز جهت پاسخگویی و در صورت لزوم بمنظور حضور اکیپ های گشت فرآورده در هر ساعت از شبانه روز در محل مواکب، می‌توانند با شماره تلفن ادارات دامپزشکی شهرستانی و یا با کد سازمانی ۱۵۱۲ تماس بگیرند./
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 323462
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال ایلام

admin ادمین پورتال ایلام

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه