چالشهای حوزه دام و طیور در ایلام / از کمبود نهادهها تا قاچاق دام / کشتارگاه صنعتی دام تعیین تکلیف شود
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی ایلام با اشاره به چالشهای حوزه دام و طیور در ایلام، گفت: کمبود نهادهها، عدم حمایت بیمهها، خشکسالی، صادرات و… از چالشهای حوزه دام و طیور در ایلام است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، احمد محمدی روز چهارشنبه در نشست علمی اقتصاد دام استان ایلام در سلسله پیش نشستهای علمی همایش ملی دامپزشکی در افق ۲۰ ساله اظهار کرد: تولید یکی از مهمترین شعارهای دولت است که نقش مهمی در پیشرفت و آبادانی کشور دارد.
وی بیان کرد: ظرفیتهای بخش دام و طیور در استان ایلام قابلیتهای فراوانی برای توسعه و اشتغال دارند که باید از این فرصت استفاده کرد.
محمدی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد اشتغال استان در بخش دام است، گفت: ۲۸۹ واحد مرغداری در استان ایلام داریم که در هر دوره یک تعداد مشغول به جوجه ریزی میکنند.
وی تصریح کرد: ظرفیت جوجه ریزی در هر دوره در مرغداریهای استان ایلام هشت میلیون قطعه است که یکی از ظرفیتهای مهمی تولید در استان شناخته میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی ایلام گفت: طرحهای حوزه دام و طیور در استان ایلام پیشران توسعه شناخته میشوند، افزود: قاچاق، مسئله عدم حمایت بیمهها، گرانی خوراک دام و طیور، گرانی کرایه حمل و نقل جوجه یک روزه، خشکسالی و…از چالشهای اصلی حوزه دام و طیور در استان است.
محمدی بیان کرد: باید در زمینه تسهیلات به واحدهای دام و طیور در استان ایلام توجه ویژه صورت گیرد، امروزه نقدینگی از چالشهای اساسی در این حوزه در استان است.
وی گفت: ۱۷۰ هزار کلونی زنبور عسل در استان ایلام وجود دارد، بیش از ۱۳ واحد جمع آوری شیر و ۱۲ واحد تولید خوراک دام در استان فعال هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی ایلام افزود: یک کشتارگاه مرغ فعال در استان وجود دارد و متاسفانه تنها کشتارگاه صنعتی دام مرکز استان به دلیل مشکلات متعدد تعطیل است.
وی گفت: از مسئولان ارشد استان تقاضا داریم مسئله کشتارگاه صنعتی دام ایلام را تعیین تکلیف کنند.
نظر دهید