یکشنبه 15 شهریور 1405

flag
  • 1405/04/30 - 09:17
  • تعداد بازدید : 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وحید صالحی سرپرست سازمان دامپزشکی کشور شد

وزیر جهاد کشاورزی با صدور حکمی، وحید صالحی را به عنوان سرپرست جدید سازمان دامپزشکی کشور منصوب کرد تا سکان هدایت این مجموعه پس از پایان دوره مدیریت علیرضا رفیعی‌پور، به وی سپرده شود.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان دامپزشکی کشور، در متن حکم وزیر جهاد کشاورزی خطاب به وحید صالحی آمده است:

 

جناب آقای وحید صالحی

نظر به تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به سمت سرپرست سازمان دامپزشکی کشور منصوب میشوید. امید است با اتکال به خداوند متعال، در تحقق منویات مقام معظم رهبری و پایبندی به منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، در انجام وظایف و امور محوله موفق و مؤید باشید.

 

این جابجایی مدیریتی در حالی صورت میگیرد که علیرضا رفیعیپور از تاریخ ۲۵ مهر ۱۴۰۳، عهدهدار مسئولیت سرپرستی این سازمان بود و حدود دو سال فعالیت، در تاریخ ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۵ مسئولیت هدایت این نهاد تخصصی به وحید صالحی واگذار شد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 356709
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال ایلام

admin ادمین پورتال ایلام

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور