طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده های خام دامی درایام نوروز
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام،دکتر پورنجف مدیرکل دامپزشکی در این ارتباط گفت به منظور حفظ و سلامت هم استانی های ایلامی طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی از تاریخ ۲۵ اسفند سال جاری آغازوتاپایان تعطیلات نوروزی ادامه می یابد وی هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی ،تضمین سلامت و امنیت غذایی فرآورده خام دامی دانست وی افزود برای اجرای این طرح تعداد12اکیپ در سطح ادارات دامپزشکی شهرستان ها تشکیل شده و به کار بازرسی و نظارت بر این مراکز اقدام می نمایند دکتر پورنجف در ادامه از عموم هم استانی های عزیز درخواست نمود فرآورده های خام دامی موردنیازخود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به ۱۵۱۲ گزارش نمایند
نظر دهید