• 1399/02/09 - 07:58
  • تعداد بازدید : 1818
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی ویژه ماه رمضان در ایلام اجرا می شود

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام ، دکتر پیرانی ، مدیرکل دامپزشکی ایلام با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده های خام دامی مانند گوشت سفید و قرمز، طرح ویژه نظارت ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارتی دامپزشکی استان همزمان با سراسر کشور  از ابتدای ماه مبارک رمضان اجرا میگردد.

وی گفت: در ماه مبارک رمضان، تمام مراکز تولید، نگهداری وعرضه فرآورده های خام دامی، مراکز توزیع، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده دامی، کارگاه های فرآوری و بسته بندی در استان تحت کنترل و نظارت بهداشتی  25 اکیپ ثابت و سیار، قرار خواهند گرفت.

دکتر پیرانی با اشاره به احتمال سوء استفاده برخی افراد سودجو به ویژه افراد دست فروش و دوره گرد در مورد عرضه فرآورده های خام دامی غیربهداشتی و ارزان قیمت در ماه مبارک  رمضان، اظهار کرد: مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف و عرضه گوشت قرمز بدون مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت چرخ کرده نامرغوب، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقدهویت، حمل و نقل و عرضه غیربهداشتی انواع فرآورده خام دامی با خودروی فاقد سردخانه وعرضه فرآورده های بسته بندی شده غیرمجاز و بدون تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی، مراتب را به اداره کل دامپزشکی استان و ادارات شهرستان گزارش کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان  همچنین نسبت به احتمال ابتلا به بیماریهای مشترک بین انسان و دام در صورت مصرف فرآورده های خام دامی غیرمجاز هشدار داد و گفت: شهروندان می توانند گزارش ها و شکایت های خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی  دامپزشکی با شماره تلفن 1512 اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان,دهلران,آبدانان,دره شهر,بدره,ملکشاهی,مهران,ایلام,سیروان,ایوان,چردوال,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251483
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه