طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان ایلام آغاز شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام،شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان ایلام آغاز شدکه تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت در این طرح ۲۰اکیپ بازرسی در دو نوبت کاری صبح وعصر ،در سطح استان فعالیت خود را آغاز کردند،همچنین هدف این طرح تامین امنیت غذایی جامعه، ایمنی و سلامت محصولات پروتئینی می باشد . این گزارش حاکیست فراگیری این طرح شامل کشتارگاه ها، رستوران ها، آشپزخانه ها، اغذیه فروشی ها، لبنیاتی ها، قصابیها و همهی مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد پروتئینی می باشد.
نظر دهید