ضرورت پیشگیری ازمخاطرات بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام،دکتر پورنجف مدیرکل دامپزشکی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو گفت: بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جزء خطرناک ترین بیماری های قابل انتقال از دام به انسان می باشد که از طریق تماس با خون ، ترشحات و بافت دام آلوده و یاازطریق کنه های ناقل ویروس بیماری به انسان منتقل می شود و سبب مرگ و میر افراد مبتلا می گردد و میتواند تهدید جدی برای بهداشت و سلامتی مردم باشد.
وی افزود نظر به اینکه معضل کشتار غیرمجاز دام از عوامل اصلی و شایع ترین راه های انتقال این بیماری است و زمینه بروز و شیوع بیماری را در سطح استان فراهم آورده است، از شهروندان خواست گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند
وی در ادامه از دامداران درخواست نمود از تماس وله کردن ویاجداکردن کنه بدن دام جداً خودداری نمایند و با سم پاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دامهاباانگلهای خارج بدن دام مبارزه نمایند.
وی تاکید کرد شهروندان از مصرف جگر خام یا نیم پخته خودداری کنند و برای اطمینان از سالم بودن گوشت تازه خریداری شده ، آن را پس از نگهداری در یخچال نگهداری وپس از مدت ۲۴ ساعت مصرف نمایند.
نظر دهید