مدير كل دامپزشكي استان ايلام گفت:
در ایام تاسوعا و عاشورا، دام های قربانی مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرند
باتوجه به ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا و لزوم عدم تجمع در هنگام ذبح دام وبه منظور پیشگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری مهلک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، ذبح دام های قربانی در ایام تاسوعا و عاشورا فقط در کشتارگاه های دام سطح استان انجام می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان ایلام، دكتر پیرانی اعلام کرد: به منظور تأیید سلامت دام ها و جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام، 13 دکتر دامپزشک و 28 بازرس بهداشت گوشت و 11 نفر روحانی به منظور نظارت شرعی و بهداشتی در ایام تاسوعا و عاشورا فعال بودهو با تعداد 13 اکیپ ثابت و 15 اکیپ سیار به همشهریان ارائه خدمت می نمایند.
مدیركل دامپزشكی ایلام افزود: اجرایی نمودن سنت قربانی از طریق کشتارگاه و تحت نظارت دامپزشکان و همچنین پیش سرد گذاری لاشه ها قبل از مصرف، تأمین کننده سلامت گوشت نذری و سلامت شهروندان می گردد؛ لذا شهروندان می توانند با مراجعه به کشتارگاه و ذبح دام در مراکز زیر نظر دامپزشکی تضمین کننده سلامت خود و شهروندان باشند.
وی در ادامه با اشاره بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی ذبح در حفظ بهداشت عمومی جامعه و تأمین سلامت فراورده خام دامی، خواستار رعایت این مهم از سوی شهروندان شد.
دكتر پیرانی در پایان گفت: تلفن 1512 به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی و راهنمایی شهروندان می باشد و این عزیزان میتوانند از خدمات ادارهکل دامپزشکی استان مطلع شوند.
نظر دهید