دامپزشکی ایلام از دستگاههای پیشرو استان در مسئله برون سپاریها / حرکت دامپزشکی برای توجه به اقتصاد دام قابل تقدیر است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام با اشاره به اینکه دامپزشکی ایلام از دستگاههای پیشرو استان در مسئله برون سپاریها است، گفت: حرکت دامپزشکی برای توجه به اقتصاد دام قابل تقدیر است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، دکتر امین دوست محمدی روز چهارشنبه در نشست علمی اقتصاد دام استان ایلام در سلسله پیش نشستهای علمی همایش ملی دامپزشکی در افق ۲۰ ساله با تقدیر از حرکت دامپزشکی برای توجه به اقتصاد دام، افزود: این گونه نشستها برای رسیدن به نقطه پیشرفت در استان ضروری و مهم است.
وی گفت: یکی از مهمترین نقاط قوت دامپزشکی استان ایلام علاوه بر پرداختن به مسئله اقتصاد دام، مسئله برون سپاریها است، دامپزشکی استان از دستگاههای اجرایی موفق در این زمینه است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام با اشاره به اینکه امروز با چالش نیروی مازاد در ادارات استان مواجه هستیم، افزود: برون سپاری خدمات جزو الزامات کار دستگاههای اجرایی است، چراکه هم بخش خصوصی قوی میشود و هم بخشی از کارهای دستگاههای اجرایی اجرا میشوند.
دکتر دوست محمدی افزود: برون سپاری طرح ها به بخش خصوصی از راهبردهای چابک سازی دولت است، خوشبختانه دامپزشکی از این ظرفیت قانونی به خوبی استفاده کرده است.
وی با اشاره به مشکلات بیکاری در استان ایلام و ۴۴۹ هزار نفر در استان ایلام در سن کار هستند، افزود: از این تعداد ۱۴۱ هزار جمعیت فعال و ۲۹۵ هزار نفر جمعیت غیرفعال است، یکی از آفتهای استان ایلام فرهنگ کار است که همه میخواهند کارمند شوند.
دوست محمدی گفت: برون سپاری یکی از راهکارهای اشتغال در استان ایلام است، دستگاههای اجرایی مثل دامپزشکی به خوبی از این ظرفیت برای اشتغال بخش از نیروی غیرفعال استان استفاده کرده اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام گفت: یکی از چالشهای حوزه برنامه ریزی، بحث آمار و اطلاعات است، اگر میخواهیم در حوزه اقتصاد دام در استان موفق باشیم باید از اطلاعات دقیق در این حوزه برخوردار باشیم.
دکتر دوست محمدی افزود: یکی از شروط اصلی برای اینکه استان ایلام در سطح ملی معرفی شوند، بحث شناسنامه اقتصادی است، حوزه دام و طیور استان یکی از بخشهایی است که میتواند به شناسنامه اقتصادی استان در سطح ملی معرفی شود.
وی افزود: استان ایلام برای برون رفت از مشکلات باید به نقش بازگیری در اقتصاد کشور وارد شود، در استان ایلام در بحث دام و طیور متاسفانه ظرفیتها به خوبی مورد استفاده قرار نگرفته چراکه فقط بحث خرید و فروش گوشت مطرح است، باید زنجیره تولید در بخش دام استان تکمیل شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام اضافه کرد: اگر امروز با چالش خشکسالی مواجه هستیم، دلیل این قضیه فقط کمبود بارش نیست، باید سدهای استان ایلام تکمیل شوند و مسئله بعدی اینکه در بحث هدررفت آب باید نسبت به اصلاح شبکههای آبرسانی اقدام کرد.
دوست محمدی عنوان کرد: حوزه دام و طیور استان ایلام قابلیت سرمایه گذاری دارند، برای سرمایه گذاری باید زیرساختهای استان را فراهم کنیم.
وی گفت: امروزه باید مبنای سرمایه گذاری در استان به سمت ظرفیتهای استان مثل دام و طیور کشاورزی حرکت کند، اگر به این سمت حرکت کنیم و طرحهای دارای ارزش افزوده در استان ایجاد کردیم، میتوانیم صاحب شناسنامه اقتصادی در کشور بشویم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام اضافه کرد: مرز مهران امروز ۲۵ درصد صادرات کل کشور به عراق از طریق این مرز انجام میشود، اگر از ظرفیتهای استان ایلام مطابق با آمایش سرزمینی عمل کنیم میتوانیم به سمت تولیدات صادرات محور عمل کنیم.
وی گفت: باید از ظرفیتهای مرز مهران برای صادرات تولیدات استان ایلام استفاده کرد، بخش دام و طیور استان ایلام این ظرفیت را دارد.
نظر دهید