برگزاری دومین کمیته استانی بهبود کیفیت شیرخام استان ایلام

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام ، جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت شیرخام استان ایلام با هدف بهبود کیفیت شیرخام استان ،کاهش مخاطرات بیولوژیکی و کاهش موارد بیماریهای مشترک قابل انتقال از طریق شیر و همچنین تضمین سلامت مصرف کنندگان در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲۳درمحل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی با اعضا عضو کارگروه تشکیل گردید. دکتر ابراهیم پور رئیس اداره نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذایی در این رابطه گفت: در استان ایلام حدود ۷۵ تن شیر خام در روز تولید می شود و اقدامات دامپزشکی در این زمینه شامل : اقدامات نظارتی آزمایشگاهی ، آموزشی و ترویجی می باشد،در این راستا در ۹ ماهه سالجاری ۱۶۴نمونه شیر خام از مراکز تولید ، حمل و عرضه اخذ گردیده که از نظر بار میکروبی ، تقلبات شیر ، آفلاتوکسین وسایر موارد مورد آزمایش قرار گرفته است. وی افزود:اقدامات نظارتی شامل بررسی و ممیزی گاوداری های شیری (صنعتی و سنتی) ،صدور پروانه بهداشتی حمل و بازدید از خودرو های حمل شیر و همچنین بازدید از لبنیاتهای سنتی که اقدام به عرضه شیر خام می نمایند می باشد. دکتر ابراهیم پور در ادامه گفت :با توجه به وجود بیماریهای مشترک قابل انتقال از شیر خام به همشهریان توصیه می شود که شیر خام مورد نیاز را از مراکز مجاز و دارای پروانه فعالیت تهیه نمایند و از خرید شیر خام از دستفروشان و دوره گردها خودداری نمایند. گفتنی است دومین کمیته استانی بهبود کیفیت شیر خام استان ایلام در سال جاری با حضور نمایندگانی از ۱۵ دستگاه اجرایی و بخش خصوصی استان از جمله دادستانی مرکز استان، سازمان جهاد کشاورزی, دانشگاه علوم پزشکی, اداره کل صنایع صنایع و معادن استان ایلام، نظام دامپزشکی استان ایلام و همچنین نمایندگان اتحادیه دامداران استان، نماینده اصناف استان و همچنین نماینده اداره کل حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان استان به ریاست دکتر احمدی مدیرکل دامپزشکی استان ایلام تشکیل گردید.
نظر دهید