با آغاز فصل گرما خطر ابتلا به بیماری تب كریمه كنگو افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان ایلام با توجه به اغاز فصل گرما و فعالیت كنه های ناقل عامل بیماری تب خونریزی دهنده یا كریمه كنگو از همشهریان عزیز تقاضا می شود از تماس مستقیم با لاشه دامهای كشتاری خودداری نموده و لاشه دام كشتار شده را 24 ساعت در سردخانه و یخچال جهت غیرفعال شدن عامل بیماری نگهداری نمایند. همچنین به دامداران و عشایر عزیز توصیه می شود جایگاه نگهداری دامها را سمپاشی و ضد عفونی كنند. همچنین به همشهریان عزیز توصیه می شود گوشت مصرفی خود را از مراكز مجاز و مورد تأیید دامپزشكی تهیه نموده و از خرید گوشت و فرآوره های گوشتی كه در معابر و خارج از كشتارگاه تولید می شوند خودداری نمایند.
نظر دهید