• 1403/12/11 - 08:07
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی برمراکزعرضه فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز در استان ایلام

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام،بر اساس ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۱ اسفند۱۴۰۳ آغاز می شود تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت این گزارش حاکیست دکتر یونس احمدی مدیر کل دامپزشکی استان ایلام گفت:در این طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن استان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا در خواهد آمد. وی با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در ایام نوروز و ماه رمضان، افزود: این طرح توسط ۲۰اکیپ بازرسی متشکل از ۱۲دکتر دامپزشک و۴۵ نفر کارشناس دامپزشکی در دو نوبت کاری صبح وعصر در سطح استان فعالیت می‌کنند. دکتر احمدی تصریح کرد:شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی یا بسته‌بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه۱۵۱۲ گزارش دهند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 334982
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال ایلام

admin ادمین پورتال ایلام

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه