• 1403/10/23 - 12:06
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تلاش‌های دامپزشکی استان ایلام برای نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف گوشت بهداشتی

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام به نقل از پایگاه خبری دهلرانیان،دکتر احمدی، مدیرکل دامپزشکی استان ایلام، در گفتگو با پایگاه خبری دهلرانیان به تشریح برنامه‌های این اداره کل برای افزایش دسترسی مردم به گوشت‌های بهداشتی و تغییر فرهنگ کشتار غیرمجاز پرداخت. وی با تأکید بر اینکه کشتار غیرمجاز یک چالش فرهنگی و اجتماعی است، بر لزوم ایجاد بازار و صنعت کشتار مجاز و بهداشتی در استان تأکید کرد. دکتر احمدی در این گفتگو به لزوم تغییر نگرش مردم نسبت به کشتار سنتی اشاره کرد و گفت: ما باید به نسل جدید فرصت و آموزش بدهیم تا با فرهنگ کشتار بهداشتی آشنا شوند. هنوز نسلی داریم که معتقد است باید کشتار را با چشمان خود ببیند و این نگرش مانع از تغییر می‌شود. وی با اشاره به اینکه راه مواجهه با یک فرهنگ اجتماعی که از نظر ما مشکلاتی دارد، تلاش برای تأسیس فرهنگ مقابل آن است که مشکلات قبلی را ندارد، همچنین به پیشرفت‌های اخیر استان در زمینه کشتارهای مدرن اشاره کرد و افزود: امروزه در هایپرمارکت‌های استان ایلام، گوشت‌هایی عرضه می‌شود که با استانداردهای بهداشتی در تهران و حتی جهان مقایسه می‌شود. این گوشت‌ها تحت بازرسی‌های دقیق قرار دارند و شرایط مناسبی برای عرضه دارند. مدیرکل دامپزشکی ایلام تصریح کرد: اگر شهروندی بخواهد که گوشت بهداشتی و مناسب تهیه کند مراکز معتبری داریم که می‌توانند نیازهای او را تأمین کنند. این مراکز شامل هایپرمارکتها، مراکز وابسته به عرضه و فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند. وی در پایان خاطرنشان کرد: با آموزش و همکاری همه نهادها، می‌توانیم فرهنگ مصرف گوشت بهداشتی را در استان نهادینه کنیم و به سمت یک جامعه سالم‌تر حرکت کنیم. این تلاش‌ها بخشی از برنامه‌های کلان اداره کل دامپزشکی استان ایلام برای ارتقای سطح سلامت عمومی و افزایش دسترسی به محصولات بهداشتی و سالم است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 332145
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال ایلام

admin ادمین پورتال ایلام

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه