• 1402/03/01 - 23:52
  • تعداد بازدید : 80
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ظرفیت عظیم پرورش ماهی در پشت سد سیمره برای اشتغال ۱۰ هزار نفر

کارشناس مسئول حوزه آبزیان دامپزشکی استان ایلام با اشاره به ظرفیت‌ها پرورش ماهی در استان ایلام، گفت: ظرفیت عظیم پرورش ماهی در قفس در پشت سد سیمره می‌تواند برای ۱۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کند.

 
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، دکتر سینا شیری اظهار کرد: ۵ نقطه در استان ایلام شامل سیروان، کلم، دریاچه پشت سد سیمره بدره، میمه دهلران و سد دویرج برای پرورش ماهی وجود دارد.
 
وی با بیان اینکه بیش از ۱۱۵ مزرعه پرورش ماهی در استان ایلام موجود است که ظرفیت تولید این تعداد مزرعه ۲ هزار تن ماهی است، عنوان کرد: دامپزشکی استان ایلام در چند بخش مهم از جمله نظارت بهداشتی، پیشگیری از بیماری و درمان به مزرعه دارن بخش آبزیان استان کمک می‌کند.
 
دکتر شیری با اشاره به ظرفیت عظیم دریاچه پشت سد سیمره برای پرورش ماهی در قفس، افزود: هم اکنون مجوز پرورش ۲ هزار تن ماهی در قفس صادر شده است.
 
وی گفت: البته ظرفیت افزایش تولید ماهی در دریاچه ۴۰ کیلومتری سیمره تا ۱۰ هزار تن وجود دارد که می‌تواند منجر به اشتغال ۱۰ هزار نفر شود.
 
کارشناس مسئول حوزه آبزیان دامپزشکی استان ایلام با اشاره به لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای سرمایه گذاری در بخش پرورش ماهی در قفس سد سیمره، عنوان کرد: استفاده از ظرفیت‌های موجود بخش پرورش ماهی در سد سیمره می‌تواند منجر به درآمد یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در استان شود.
 
وی گفت: اشتغال و کسب درآمد در بخش پرورش ماهی به عنوان یکی از راهکارهای بومی برای توسعه استان شناخته می‌شود، اداره کل دامپزشکی استان آماده هرگونه همکاری با دیگر دستگاه‌های اجرایی برای استفاده از ظرفیت‌های موجود استان از جمله سد سیمره برای پرورش ماهی است.
 
دکتر شیری افزود: افرادی که در حوزه پرورش ماهی در قفس در سد سیمره فعالیت دارند،  مشکلاتی بابت بازاریابی و فروش ماهی در استان دارند، در حال حاضر هم بیش از ۹۵ درصد تولیدات این بخش در خارج از استان به فروش می‌رسد.
 
وی گفت: ماهی تولید شده در قفس در سد سیمره از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و همین قضیه باعث استقبال مردم از ماهی‌های تولید شده است.
 
کارشناس مسئول حوزه آبزیان دامپزشکی استان ایلام عنوان کرد: دامپزشکی استان در طول سال همواره بحث پایش مزارع پرورش ماهی را به منظور نظارت‌های بهداشتی انجام می‌دهد، خوشبختانه طی ۸ سال گذشته هیچ گونه خسارتی به مزارع پرورش ماهی استان به دلیل بیماری وارد نشده است.
 
دکتر شیری بیان کرد: اکثر خسارت‌های وارد شده به مزارع پرورش ماهی در استان به وسیله حوادث طبیعی نظیر سیلاب بوده که نیاز است مسئولان در زمینه پیشگیری از سیلاب با احداث سیلبند، مزارع پرورش ماهی را کمک کنند.
 
وی گفت: طبق بررسی‌های انجام شده ماهی تولید شده در مناطق استان ایلام از کیفیت لازم برخوردار است و حتی این کیفیت بالاتر از متوسط کشوری است.
 
کارشناس مسئول حوزه آبزیان دامپزشکی استان ایلام با اشاره به لزوم توجه مسئولان به بخش توسعه آبزی پروری در استان، افزود: فعالان این بخش با مشکلاتی نظیر نقدینگی مواجه هستند، لذا نیاز است با حمایت‌های لازم زمینه افزایش تولید ماهی در استان را فراهم کرد.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 301953
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال ایلام

admin ادمین پورتال ایلام

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه