شنبه 14 تیر 1404

flag
  • 1404/03/28 - 06:27
  • تعداد بازدید : 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همزمان با جنگ‌ تحمیلی دشمن/ مدیر کل دامپزشکی استان اعلام کرد

اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان ایلام

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام به نقل از خبرگزاری ایرنا ، مدیرکل دامپزشکی ایلام از تشدید نظارت بر مکان های تولید، انتقال و عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد و گفت که طرح پایش این اماکن با توجه به شرایط ویژه کنونی در سراسر استان در حال اجرا است. دکتر یونس احمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به منظور جلوگیری از هرگونه استفاده نادرست از شرایط کنونی، گروه پایش متشکل از دامپزشکی و دیگر دستگاه های مرتبط بر همه مراکز تولید، انتقال و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت دارند. وی افزود: با حضور این گروه های نظارتی، از تخلف و استفاده نادرست در عرضه گوشت یا فرآورده‌های خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف، ذبح و عرضه حرام گوشت و یا احتکار جلوگیری می شود. دکتر احمدی یادآور شد: مردم هرگونه تخلف در این زمینه را به اداره های دامپزشکی شهرستان های محل سکونت خود یا سامانه گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند. مدیرکل دامپزشکی استان ایلام به مردم توصیه کرد که فرآورده‌های خام دامی را از مراکز معتبر و مورد تایید کارشناسان دامپزشکی تهیه کنند. به گزارش ایرنا، طرح تشدید نظارت بر اماکن تولید، انتقال و عرضه فرآورده های خام دامی در استان از چهارشنبه گذشته آغاز شده است. در اجرای این طرح، تاکنون دو پرونده برای متخلفان تشکیل و ۱۲۰ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف و ۲۷۹ کیلوگرم تخم مرغ غیربهداشتی در شهرستان ایلام کشف و ضبط شده است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 340763
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال ایلام

admin ادمین پورتال ایلام

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور