توصیه های بهداشتی دامپزشکی در خصوص نگهداری ماهی قرمزرا جدی بگیرید
- ماهیان قرمز می توانند ناقل انواع عفونت ها، التهاب گوارشی و سل پوستی باشند، بنابراین رعایت ضوابط بهداشتی در حین نگهداری آنها الزامی است.
- ماهی قرمز باید دارای ظاهر سالم، تحرک مناسب و شنای متعادل باشد
- از خرید ماهیانی که دارای باله های خورده شده، لکه های سفید یا قرمز در بدن و یا دارای چشم بیرون زده هستند، خودداری فرمایید.
- شستشوی کامل دستها با آب و صابون، بعد از هر بار دست زدن به آب ماهیان زینتی الزامیست.
- جلوگیری از دست زدن کودکان به ماهی یا آب تنگ نگهداری ماهیان
- شستشوی دوره ای آکواریوم و تنگ آب و ضدعفونی و گندزدایی آنها ضروری است
- برای نگهداری هر ماهی یک لیتر آب نیاز است
- به منظور کلر زدایی آب ماهیان ، آب را ۲۴ساعت قبل از استفاده در ظرف دهان گشاد نگهداری نمایید
- غذای ماهی را در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری نمایید
- لاک پشت های گوش قرمز از گونههای بسیار مهاجم لاکپشت ها و ناقل بیماری سالمونلا هستند; عرضه و نگهداری آنها ممنوع است
روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان ایلام
نظر دهید