مدیرکل دامپزشکی استان ایلام تشریح کرد،؛
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به دستور استاندار ایلام برای توسعه و تجهیز کشتارگاه های استان، گفت: سال 1402؛ سال توسعه و تجهیز کشتارگاه های ایلام است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، دکتر یونس احمدی روز یکشنبه در گفتگو با تعدادی از خبرنگاران اظهار کرد: دولت سیزدهم دارای گفتمان مسئله محوری است، امروز مسئله بهداشت در بحث کشتارگاه ها، توسعه و تجهیز کشتارگاه های استان، بیماری های مشترک دام و انسان، کشتارهای غیرمجاز مسائل اصلی در استان محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه به دستور استاندار محترم ایلام، ساماندهی و توسعه و تجهیز کشتارگاه های استان در دستور کار قرار گرفته است، افزود: امسال سال توسعه و تجهیز کشتارگاه های استان خواهد بود، دامپزشکی استان مصمم به همکاری با شهرداری های استان برای ساماندهی کشتارگاه ها است.
دکتر احمدی اضافه کرد: در استان ایلام در بحث بیماری های مشترک بین انسان و دام وضعیت خوبی نسبت به میانگین کشور نداریم، هیچ راهی به جز رفتن سمت کشتار مجاز در استان نداریم، این مسئله نیازمند همکاری مردم و مسئولان استان و شهرداری های استان است.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام عنوان کرد: اداره کل دامپزشکی استان ایلام تمامی نیازهای کشتارگاه های استان را احصاء کرده و در اختیار مسئولان ارشد استان، فرمانداران و شهرداری ها قرار داده است، طبق بررسی های انجام شده بیش از 70 میلیارد تومان برای توسعه و تجهیز کشتارگاه های دام استان نیاز است.
دکتر احمدی بیان کرد: مسئله بهداشت در کشتارهای دام صورت گرفته در استان باید به عنوان مطالبه اصلی از سوی متولیان فرهنگی و اصحاب رسانه پرداخته شود، امروزه کشتارغیرمجاز نه تنها باعث افزایش بیماری های مشترک بین انسان و دام شده بلکه باعث افزایش مسائل روحی و روانی در استان شده است.
وی ادامه داد: برای کشتارگاه صنعتی دام ایلام نیز مسیر تغییر مالکیت توسط مسئولان در حال پیگیری است، علاوه بر این برای کشتارگاه های دام استان مثل مهران و ایوان بخش خصوصی پای کار آمده است.
نظر دهید