فرمانده انتظامی استان ایلام: نیروی انتظامی استان ایلام برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه در ایلام آماده همکاری با دامپزشکی است
فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه امنیت ایجاد شده در استان حاصل همکاری خوب مردم با دستگاه انتظامی است، گفت: نیروی انتظامی ایلام برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت در ایلام آماده همکاری با دامپزشکی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، سردار سلمانی روز یکشنبه بیست و چهارم دی ماه در دیدار مدیرکل، مسوول حوزه نمایندگی ولیفقیه و معاونین دامپزشکی استان اظهار کرد: مردم ایلام همواره مردمی قدرشناس،ولایتمدار و دارای سابقه تاریخی فرهنگی هستند.
وی با اشاره به اینکه مردم استان ایلام در قانونپذیری هم شهره خاص و عام هستند، گفت: امنیت ایجاد شده در استان حاصل همکاری خوب مردم با دستگاه انتظامی است.
سردار سلمانی بیان کرد: سابقه مردم استان ایلام در هشت سال جنگ تحمیلی نشان میدهد مردم این استان همواره پای آرمانهای نظام و انقلاب هستند.
فرمانده انتظامی استان ایلام با تقدیر از فعالیتهای دامپزشکی استان برای بهداشت و سلامت جامعه، گفت: نیروی انتظامی ایلام برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت در ایلام در کنار دامپزشکی است و وظایف این دستگاه را وظایف خود میداند.
نظر دهید