• 1402/04/20 - 13:00
  • تعداد بازدید : 165
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس اداره تشخیص و درمان دامپزشکی استان ایلام: مهمترین راهکار پیشگیری از «تب کریمه کنگو» خرید گوشت قرمز از مراکز مجاز است

رئیس اداره تشخیص و درمان دامپزشکی استان ایلام با اشاره به اینکه مهمترین راهکار پیشگیری از «تب کریمه کنگو» خرید گوشت قرمز از مراکز مجاز است، گفت: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، دکتر روح الله یوسف وند اظهار کرد: با توجه به خطرناک بودن بیماری تب کریمه کنگو، مردم از مراکز مجاز، گوشت قرمز تهیه کنند و از خرید گوشت در مراکز غیرمجاز اکیداً خودداری شود.
 
وی تصریح کرد: گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایش‌های دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.
 
دکتر یوسف وند اضافه کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از ۳ روش گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.
 
وی گفت: این بیماری از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که دام‌های مبتلا هیچ گونه علائم بالینی از خودشان نشان می‌دهند و با توجه به مخاطرات بهداشتی از آن به عنوان یک بیماری بسیار خطرناک در جوامع انسانی یاد می‌کنند.
 
رئیس اداره تشخیص و درمان دامپزشکی استان ایلام افزود: معضل کشتار غیرمجاز دام از عوامل اصلی و شایع‌ترین راه‌های انتقال بیماری تب کریمه کنگو است و زمینه بروز و شیوع بیماری را در سطح استان فراهم می‌آورد.
 
گفتنی است در روزهای اخیر اخباری مبنی بر شیوع بیماری تب کریمه کنگو در نقاط مختلف کشور منتشر شده است که نیاز است شهروندان ایلامی به هشداها توجه کنند.
 
شهروندان ایلامی در شهرستان‌ها می‌توانند برای پاسخگویی به سؤالات خود با شماره تلفن ادارات دامپزشکی شهرستانی، یا شماره سازمانی ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 304738
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال ایلام

admin ادمین پورتال ایلام

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه