تشکیل جلسه در خصوص صدور پروانه بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در محل اداره کل دامپزشکی استان ایلام
در راستای اجرای آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی و مواد 2 و 91 قانون نظام صنفی با موضوع صدور پروانه مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و ارتقاء امنیت غذایی مصرف کنندگان جلسه ای با حضور مسئولین اتاق اصناف استان و اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی در محل اداره کل دامپزشکی استان تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان ایلام:در راستای اجرای آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی و مواد 2 و 91 قانون نظام صنفی با موضوع صدور پروانه مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و ارتقاء امنیت غذایی مصرف کنندگان جلسه ای با حضور مسئولین اتاق اصناف استان و اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی در محل اداره کل دامپزشکی استان تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه دکتر پیرانی مدیرکل دامپزشکی استان با بیان جایگاه نظارتی دامپزشکی و نقش دامپزشکی در ارتقاء امنیت غذایی شهروندان بر لزوم همکاری بین بخشی دستگاه های نظارتی و کنترل و نظارت دقیق بر فرآورده های خام دامی در اماکن عرضه تأکید داشتند. ایشان ضمن برشماری تخلفات صورت گرفته در برخی از اماکن عرضه فرآورده خام دامی اعم از مراکز عرضه گوشت، شیر و تخم مرغ و برخورد قاطع و به موقع دامپزشکی با این تخلفات، ضرورت صدور پروانه بهداشتی از سوی دامپزشکی برای این مراکز را یادآور شدند.
در این جلسه مسئولین اتاق اصناف استان و اماکن نیروی انتظامی آمادگی خود را جهت اجرایی شدن طرح اعلام داشتند. در ادامه جلسه مقرر گردید تفاهم نامه ای بین اداره کل دامپزشکی و اتاق اصناف جهت تسریع در روند اجرایی شدن آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشكی منعقد گردد.
نظر دهید