اصول نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط ضابطین قضایی
به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان ایلام، دكتر الهام جم زاده رئیس اداره فن آوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری گفت: واحد آموزش این اداره كل جهت بازرسین و ضابطین اكیپ های نظارت بهداشتی در سطح استان اقدام به برگزاری دوره اصول نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط ضابطین قضایی با تدریس قاضی محترم آقای بهنام ملكی ( دادیار شعبه 2 و جانشین دادستانی شهرستان ایلام ) نمود. در این كارگاه آموزشی، مواردی از قیبل روند امورات و احكام قضایی در حیطه دامپزشكی در سطح نظارت و ضبط برای كاركنان مرتبط آموزش داده شد. در پایان قرار شد برای شركت كنندگان با همكاری معاونت محترم منابع انسانی دادگستری استان كارت ضابط قضایی صادر گردد.
نظر دهید